Eng De Ita Slo Domov Priljubljeno Kontakt
LESENE
TERASE

Lesene terase

Danes ljudje kljub natrpanim urnikom in pomanjkanju prostega časa veliko pozornosti posvetimo izdelavi in opremljanju teras in balkonov, ki delujejo kot podaljški hiš.

Lesene terase so vse bolj popularne, saj zagotavljajo dodaten prostor za druženje na svežem zraku. Zaradi tega si želimo svoje zunanje bivalno okolje urediti čim lepše, da bi se v njem dobro počutili.

Leseni podi za terase, balkone ali vrtove omogočajo neposreden stik z naravo in dajejo občutek domačnosti, zato se povpraševanje po njih stalno povečuje. To je v zahodni Evropi opaziti že več kot deset let, pri nas pa šele v zadnjih letih.

Tropske vrste lesa niso samo vizualno zelo privlačne, ampak so odporne tudi na vremenske vplive in imajo zelo dolgo življenjsko dobo celo brez uporabe kemičnih zaščitnih sredstev.

Za izdelavo lesenih teras se uporabljajo različne vrste tropskega lesa, kot so IPE, massaranduba, itauba, bangkirai, cumaru...; Med vsemi vrstami pa je najbolj poznan in kvaliteten ravno teak - tikovina. Nudimo izvedbo lesenih teras iz tropskega lesa, predvsem tika (teak). Ta je zaradi svoje nežnosti primeren tudi za kopalnice, savne, bazene...PRIMERNO ZA:

  • kopalnice
  • terase, balkone
  • bazene
  • dnevne sobe
  • vodna plovila
  • savne, jakuziji
Novice

Certifikat Excellent SME
25-Jan-2013

Konec januarja 2013 nam je Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno..

ARHIV NOVIC
Kontakt

Alutech d.o.o.
Industrijska cesta 1
1290 Grosuplje
Slovenija

Tel: +386 17865288
Fax: +386 17865287
GSM: +386 40 332 299, +386 41 787 503
E-mail: info@alutech.si